Nyheter

Nytt par går til topps i NM

Årets Norgesmesterskap i footvolley ble spilt 2. september på Voldsløkka i Oslo. For første gang var det både herreklasse og dameklasse. I herreklassen var det 15 lag fordelt på 3 grupper hvor lag fra Østlandet, Sørlandet, Vestlandet og Nord-Norge var representert, mens i dameklassen stilte det 3 lag fra øst- og Sørlandet.

Les mer: Nytt par går til topps i NM

Invitasjon til Norgesmesterskap i Footvolley 2017

Vi gleder oss stort til å arrangere Norgesmesterskap i footvolley! Interessen rundt footvolley har aldri vært større og flere nye lag er i gang gjennom at det nå spilles både i Oslo, Arendal,  Kristiansand, Bergen, Sogndal og Trondheim.

Les mer: Invitasjon til Norgesmesterskap i Footvolley 2017

Mer enn nedbørsrekorder i Bergen

Selv nedbørsrekord i sommer setter ingen stopper for det stadig voksende footvolley-miljøet i Bergen. Nå vil gjengen i Footvolley Bergen utfordre Oslo i kampen om å være footvolley-hovedstad i Norge.

Les mer: Mer enn nedbørsrekorder i Bergen

Invitasjon til Norgesmesterskap i Footvolley 2016

Lørdag 27. august 2016 blir det nok en gang Norgesmesterskap i footvolley på Voldsløkka i Oslo. Fjorårets NM ble også avholdt på Voldsløkka med hele 14 lag og et flott arrangement. Det er fritt frem for alle som ønsker til å melde seg på - både herrer og kvinner. Vi ser frem mot en dag med mye god underholdning, flotte premier og til slutt en banquett for å hedre de fremmøtte. 

Les mer: Invitasjon til Norgesmesterskap i Footvolley 2016

Det jevner seg ut i toppen

Det skulle gå ganske langt inn i det nye året før den første turneringen ble arrangert, men når det først ble gjort stilte flere lag opp med hensikten å vinne hele sulamitten. 6 lag stilte til start ved Kastellet skole i Oslo, deriblant tidligere landslagsspiller Jan Gunnar Solli med makker Sigurd Ringstad (tidligere NM-mester i Angry Birds).

Les mer: Det jevner seg ut i toppen

Førde Open inviterer til innendørsturnering

For andre år på rad inviterer Footvolley Førde til Førde Open i den fantastiske sandhallen til Sunnfjord Folkehøgskule. Dato er 2. april og nå åpent for påmelding. 

Les mer: Førde Open inviterer til innendørsturnering

Norgescup #1 på Kastellet Skole

14. november ble sesongens første turnering avviklet på Kastellet Skole på Nordstrand.

Les mer: Norgescup #1 på Kastellet Skole

Resultater fra Norgesmesterskap i Footvolley 2015

Årets NM ble spilt på Voldsløkka i Oslo 5. september, og 14 lag stilte opp på denne noe kalde lørdagen. Flere av lagene kom langveis fra, og nye og gamle ansikt fra Bergen, Sogndal, Arendal og Senja i nord kan nevnes i tillegg til kjernen som holder til i Oslo.

Les mer: Resultater fra Norgesmesterskap i Footvolley 2015

Invitasjon: Norgescup FV #1 - 2015/2016 - Kastellet Skole

Årets første turnering går av stabelen lørdag 14. november 2015. Dette markerer startskuddet på sesongen 2015/2016. Nå får vi se om folk har holdt vedlike formen etter NM. Vi ønsker alle velkommen til å delta.

Les mer: Invitasjon: Norgescup FV #1 - 2015/2016 - Kastellet Skole

Invitasjon til Norgesmesterskap i footvolley 2015

Lørdag 5. september 2015 er det duket for Norgesmesterskap i footvolley på Voldsløkka i Oslo. Fjorårets NM ble avholdt i Slemmestad med hele 16 lag og et flott arrangement. Det er fritt frem for alle som ønsker til å melde seg på - både herrer og kvinner. Vi ser frem mot en dag med mye god underholdning, flotte premier og til slutt en banquett for å hedre de fremmøtte. 

Les mer: Invitasjon til Norgesmesterskap i footvolley 2015

Norgescup #6 med seier til Aarskog/Bang

Norgescup #6 ble arrangert på Nordfjordeid 15. juli i forbindelse med Malakoff Rockfestival. Navnet på turneringen ble derfor, helt naturlig, Malakoff Footvolley Challenge. Mange lokale lag stilte opp og det ble hele 11 påmeldte lag. 

Les mer: Norgescup #6 med seier til Aarskog/Bang

Norgescup #5 med seier til Christian og Senja

Søndag 21. juni møttes norges beste footvolleyspillere til dyst på Torshov Beach. Det ble en interessant og god turnering, men først ønsker vi å belønne alle for en herlig dugnad-innsats som førte til at både baner og park kunne skinne før oppstart.

Les mer: Norgescup #5 med seier til Christian og Senja

Norge sender lag til Europa

Norge skal representeres i minst to turneringer i Europa denne sommeren og vi får atter en gang sett hvordan nivået vårt er i forhold til de andre europeiske nasjonene. De norske lagene har trent godt gjennom hele vinteren og spisser nå formen inn mot de europeiske turneringene.

Les mer: Norge sender lag til Europa

Tom og Kris tilbake på toppen

Etter uvanlig tam innsats i vinterens siste innendørsturnering, slo Tom Johannes Bang og Kristoffer Førde Aarskog hardt tilbake da de endelig fikk sand mellom tærne.

Les mer: Tom og Kris tilbake på toppen

Partnere

macron logo partner