Nyheter

Sesongens andre turnering er Førde Open

17. og 18. januar arrangeres det for første gang footvolley-turneringen i Førde. Benytt anledningen til å spille eller se på en av de mest spennende sportene i Norge.

Turneringen er en del av Norgestour i samarbeid med Norges footvolleyforbund og er åpen for alle som ønsker å være med. Turneringen vil gå over to dager. Alle gruppespillkamper spilles på lørdag og sluttspillet - med semifinaler, bronsefinale og finale - spilles på søndag.

Hele turneringen blir spilt innendørs i den fantastiske Sunnfjordhallen. Dette er ein av landets beste innandørs sandhallar for sandvolleyball og andre sandidrettar, som fotvolley, sandfotball og sandhandball. Varmt og godt og med perfekt sand. 

Det blir servert lunsj og noe å drikke underveis og alle spillere får utlevert egne singleter.

Påmelding

Påmeldingsavgift er kun 150,- NOK per pers.

For påmelding, ta kontakt med prosjektleder Daniel Lira Figueiredo:

  • Daniel på Facebook
  • E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  

Førde Vandrerhjem er vår partner og tilbyr gode rabatter for de som trenger overnatting i Førde. Meld deg på i dag. Skriv ned navn, telefon, din partner og om du/dere trenger overnatting i Førde.

Mer om footvolley

Partnere

macron logo partner