Nyheter

Invitasjon: Norgescup #1 2015-16 på Kastellet Skole

Årets første turnering går av stabelen lørdag 15. november 2014. Dette markerer startskuddet på sesongen 2014/2015. Nå får vi se om folk har holdt vedlike formen etter NM. Vi ønsker alle velkommen til å delta.

Les mer: Invitasjon: Norgescup #1 2015-16 på Kastellet Skole

Invitasjon til Norgesmesterskap i footvolley i Slemmestad

Lørdag 16. august 2014 er det duket for Norgesmesterskap i footvolley i Slemmestad. Vi ser frem mot et strålende arrangement og håper så mange som mulig melder seg på. Det blir høy kvalitet og underholdningsverdi, samt flotte premier og til slutt en banquett.

Les mer: Invitasjon til Norgesmesterskap i footvolley i Slemmestad

Tom og Kristoffer stakk av med seieren i Norges Cup# 7 i Asker

09:33am at facebook: «Åååå så kjipt vær å spille turnering i...» en ironisk Tom Bang var i strålehumør allerede før Norges Cup #7 gikk av stabelen i Asker søndag. Og humøret smittet over til hans makker Kristoffer og tok dem helt til topps i en spennende og underholdende 3 setts-finale mot Alex/Emil.

Les mer: Tom og Kristoffer stakk av med seieren i Norges Cup# 7 i Asker

Invitasjon: Norgescup #7 i Asker

Sesongens sjuende turnering går av stabelen i Asker søndag 15. juni 2014. Både nye og gamle footvolleyspillere ønskes velkommen til å delta.

Les mer: Invitasjon: Norgescup #7 i Asker

5 års ventetid er endelig over!

Etter 5 – fem – år med iherdig brysting, låring og intenst engasjement fikk Emil Lindstrøm endelig lønn for strevet. Ikledd hvite Macron-trøyer vant Lindstrøm og makker Alexander Mørland Karlsen finalen mot Henrik Salveson og Tom-Rune Sørensen med settsifrene 18-15 og 18-13.

Les mer: 5 års ventetid er endelig over!

Invitasjon: Norgescup #6 på Voldsløkka

Sesongens sjette turnering går av stabelen lørdag 24. mai 2014. Dette blir sesongens andre utendørsturnering, og vi vil raskt se om vinterens trening har hatt noen effekt. Vi ønsker alle velkommen til å delta.

Les mer: Invitasjon: Norgescup #6 på Voldsløkka

Hva er det med den mannen?

Morten Håland hadde ikke trent siden sesongslutt i fjor høst, likevel vant han årets første Norgescup utendørs sammen med makker Tom-Rune “Senja” Sørensen.

Les mer: Hva er det med den mannen?

Invitasjon: Norgescup #5 på Torshov

Sesongens femte turnering går av stabelen søndag 27. april. Dette blir også sesongens første turnering utendørs, og vi vil raskt se hvem som klarer å omstille seg fra den harde parketten. Vi ønsker alle velkommen til å delta. 

Les mer: Invitasjon: Norgescup #5 på Torshov

NM 2013: Håland/Briseid forsvarte tittelen

Det har i helgen vært arrangert norgesmesterskap i footvolley på Nordfjordeid i Sogn og Fjordane. I fantastiske omgivelser og med et nydelig vær så ble arrangementet en stor suksess. Nivået i Norge har de siste året blitt jevnere enn noen gang, men likevel ble årets norgesmestre igjen Morten Håland og Dag Briseid.

Les mer: NM 2013: Håland/Briseid forsvarte tittelen

Norgescup #7 - Hjemmeseier i Asker

Norgescup #7 gikk av stabelen på beachbanene ved Ridderkleiva i Asker. Gode rammer, sol, spektakulære triks og mange spennende kamper bidro til en underholdende lørdag for spillere og alle fremmøtte.

Les mer: Norgescup #7 - Hjemmeseier i Asker

Norgescup #6 på NIH

Vi hadde en svært flott dag på banene til Norges Idrettshøyskole. Dessverre var det bare fire lag påmeldt til turneringen, men den ble likevel gjennomført. Her er resultatene.

Les mer: Norgescup #6 på NIH

Norgescup #5 - Første ute på Torshov

Deilig solskinn og ellers upåklagelige forhold denne lørdagen. Kunne ikke passet bedre med Norgescup #5 utendørs. Med fem lag klar lå det til rette for en finfin turnering. Og endelig kom det en etterlengtet seier i finalen. 

Les mer: Norgescup #5 - Første ute på Torshov

Norgescup #4 - Senja/Morten seirer på Kastellet

Alt lå til rette for en fin dag da lagene samlet seg foran inngangen til Kastellet Skole denne vakre søndagsmorgenen. Det ble snakket om at det fort kunne bli en tett og spennende turnering. Alle smilte, lo og klemte hverandre.

Les mer: Norgescup #4 - Senja/Morten seirer på Kastellet

Partnere

macron logo partner