Nyheter

Norgescup #7 - Hjemmeseier i Asker

Norgescup #7 gikk av stabelen på beachbanene ved Ridderkleiva i Asker. Gode rammer, sol, spektakulære triks og mange spennende kamper bidro til en underholdende lørdag for spillere og alle fremmøtte.

Helgens Norgescup skulle egentlig vært arrangert på torget i Asker, men ble flyttet til Ridderkleiva ved Askerhallen fordi den eksterne arrangøren som skulle kjøre inn sand og sette opp nett og tribuner, trakk seg uka før turneringen.

«Det var litt synd at vi ikke fikk vist frem footvolley til folk i Asker sentrum, slik vi hadde håpet. Men vi prøver igjen neste sommer og håper vi får med oss både kommune og lokale sponsorer på å lage liv og god stemning i sentrum av Asker», sier Håland, som takker årets sponsorer Citronen lunsjbar og Asker Elektro Diesel for støtten til årets turnering.

Kl 10.00 var de første gruppespillkamper i gang og allerede fra første spark så vi at dette kom til bli mange jevne gode kamper. En godt trent Bjørn Totland hadde tatt turen fra Eid for å kjempe om dagens premier sponset av Asker Elektro Diesel, men dessverre måtte hans makker Kristoffer Aarskog spille med lyskestrekk, og finaledrømmen endte opp med en 5. plass og 40 rankingpoeng.

SE OPPDATERT RANKINGPOENG

Ekstra moro var det å se Tord/Øyvind gjøre comeback etter vinterdvalen, og at gode gamle ringreven Kjell Ove var tilbake etter korsbåndskade. Sistnevnte takker støtten fra de nærmeste og en god fysioterapeut for at comebacket kunne komme så «raskt». Ingen kunne tro at han hadde vært borte fra footvolleyen da han og hans makker Christian tok seg helt til semifinalen etter et spennende kvartfinaleoppgjør mot Emil/Alex. I semifinalen endte det med 2-0 tap over Dag/Morten etter et spennende førstesett som kunne ha vippet begge veier. I andre sett viste Dag/Morten sin rutine og var dermed klar for finalen.

I den andre semifinalen var det en skikkelig triller mellom Atle/Erik vs Tom/Senja. Mange lange og gode ballvekslinger endte med en 15-11 seier til Senja/Tom i 3. sett. Imponerende opphenting etter at Atle/Erik hadde vunnet det første settet.

Dermed var det duket for Morten/Dag vs Tom/Senja i finalen. Godt forsvarsspill på begge lag gjorde at publikum fikk se lange ballvekslinger og et underholdende første sett der begge hadde muligheten til settball. Da Dag/Morten dro det første settet i land, virket det som om luften gikk ut av ballongen til finalemotstander og i det andre settet kunne Dag/Morten vinne komfortabelt 18-7. Dermed ble det hjemmeseier for Dag/Morten i Asker.

 

Vi gratulerer.

Partnere

macron logo partner