Nyheter

Det jevner seg ut i toppen

Det skulle gå ganske langt inn i det nye året før den første turneringen ble arrangert, men når det først ble gjort stilte flere lag opp med hensikten å vinne hele sulamitten. 6 lag stilte til start ved Kastellet skole i Oslo, deriblant tidligere landslagsspiller Jan Gunnar Solli med makker Sigurd Ringstad (tidligere NM-mester i Angry Birds).

Les mer: Det jevner seg ut i toppen

Førde Open inviterer til innendørsturnering

For andre år på rad inviterer Footvolley Førde til Førde Open i den fantastiske sandhallen til Sunnfjord Folkehøgskule. Dato er 2. april og nå åpent for påmelding. 

Les mer: Førde Open inviterer til innendørsturnering

Tom og Kris tilbake på toppen

Etter uvanlig tam innsats i vinterens siste innendørsturnering, slo Tom Johannes Bang og Kristoffer Førde Aarskog hardt tilbake da de endelig fikk sand mellom tærne.

Les mer: Tom og Kris tilbake på toppen

Emil og Alex gjorde futevolei na veia i vellinga!

Så var tiden kommet for at duoen skulle gå helt til topps. ja, for det var bare et spørsmål om tid. En svært så biff Lindstrøm mørnet kompanjong Karlsen.

Les mer: Emil og Alex gjorde futevolei na veia i vellinga!

Invitasjon: Norgescup #3 i Nydalen

Sesongens tredje turnering går av stabelen innendørs i Nydalen Videregående Skole lørdag 14. februar 2015. Både nye og gamle footvolleyspillere ønskes velkommen til å delta.

Les mer: Invitasjon: Norgescup #3 i Nydalen

Tom og Atle vinner i Førde

Rankingturnering #2 ble denne helgen avholdt i Førde. En samling av lokale spillere samt gamle ringrever fra Oslo boltret seg på fantastiske sandbaner i Sunnfjordhallen Beach Center. 

Les mer: Tom og Atle vinner i Førde

Norge stiller opp i Pro Footvolley Tour i Miami

24. og 25. januar 2015 stiller Norge for første gang med lag i Pro Footvolley Tour i Miami. Det er Kristoffer Førde Aarskog og Tom-Rune Sørensen som tar turen over atlanteren - med ambisjoner om sluttspill!

Les mer: Norge stiller opp i Pro Footvolley Tour i Miami

Norge representert i Groningen

Første uke i januar 2015 var Norge representert i en stor internasjonal turnering i Groningen, Nederland. Tom Johannes Bang tok turen ned for å teste det europeiske nivået. 

Les mer: Norge representert i Groningen

Dugnad på voldsløkka 4. mai

Søndag 4. mai er det klart for vårdugnad. Oppmøte er kl. 11 på Voldsløkka og alle OSVB-medlemmer og Norges Footvolleyforbund oppfordres til å delta!

Les mer: Dugnad på voldsløkka 4. mai

Invitasjon: Norgescup #4 i Kastellet Skole

Vi peise på videre med nummer fire i rekken av mange norgescuper for året 2014. Lørdag 22.mars er datoen, Kastellet Skole er lokalet og 0930 åpner dørene.

Les mer: Invitasjon: Norgescup #4 i Kastellet Skole

Norge tar gull i Finland

Kristoffer Førde Aarskog og Tom Johannes Bang vant finalen mot Finland, i Finland Footvolley Open. Turneringen ble spilt innendørs i det flotte idrettskomplekset Salmisaari Sport Palace og Footvolley Norway tar sin første seier i en internasjonal footvolleyturnering noensinne.

Les mer: Norge tar gull i Finland

Atle ble kongen!

Norsk-brasilianske Atle Briseid har slanket seg og sluttet å spise snop. Det fikk han betalt for under King-turneringen 1. mars.

Les mer: Atle ble kongen!

Invitasjon: Norgescup #3 i Nydalen

Neste turnering blir lørdag 1. mars kl. 1000 i innendørshallen til Nydalen Videregående Skole. Alle som ønsker kan delta. Og ja, vi snakker footvolley - igjen!

Les mer: Invitasjon: Norgescup #3 i Nydalen

Senja og Salve med årets første seier

Lørdag 18. januar var det duket for Norgescup #2 og det var meldt på 6 lag. Spørsmålet alle stilte seg før start var om radarparert Senja og Salve skulle klare å hevne det forsmedelige tapet i forrige turnering - eller om Aarskog og Bang virkelig har noe på gang. Oppstart var kl. 0930. 

Les mer: Senja og Salve med årets første seier

BLI

MEDLEM

I DAG

- Registrer deg her

Siste nyheter

Partnere

macron logo partner