Nyheter

Norges Footvolleyforbund inngår utstyrsavtale med Macron

Det er nå klart at Macron blir ny utstyrsleverandør for Norges Footvolleyforbund de neste tre årene. Macron er et velrenomert italiensk klesmerke som spesialiserer seg på sportsklær og utstyr og begynner etter hvert å få større og større markedsandeler i blant annet Norge.

macron drakt med logo2- Vi er glad for å få på plass denne avtalen og ser på dette som et viktig steg i forhold til utviklingen av footvolley i Norge. Vi ønsker å bli bedre på alle områder, slik at vi i neste sesong kan sende våre beste lag ut i Europa med muligheter for å vinne. Med Macron med på laget så har vi stor tro på at vi skal klare dette, sier Kristoffer Førde Aarskog, president i Norges Footvolleyforbund.

LES MER: macron.no eller macron.com

Macron er et merke som blant annet blir brukt av de italienske Serie A-klubbene Napoli, Lazio og Bologna. De siste årene har Macron gradvis satset i nye markeder og har bl.a. fått godt fotfeste i England der både Aston Villa, Sheffield United og Leeds er kunder. I Norge er det Skandinaviske Sportsimport AS som styrer all Macrons virksomhet. Macron Norge har hatt en veldig vekst de siste årene, og har bl.a. tegnet utstyrsavtaler med både Nest-Sotra, Stord, Haugar, Bryne m.fl.

Første mulighet for å ta i bruk det nye Macron-utstyret blir under Norgesmesterskapet i footvolley som blir avholdt på Nordfjordeid 24. august. Her leverer Macron kamputstyret i form av singleter og shortser. I tillegg har Macron allerede vært inne med utstyrspakker som hovedpremie under Scandinavian Footvolley Tour som ble avholdt i Oslo denne sommeren.

- Vi ser frem mot et flott samarbeid hvor begge aktører er fremadstormende og sultne i et nytt marked, sier Martin Fauskanger, Salgssjef i Macron Norge.

BLI

MEDLEM

I DAG

- Registrer deg her

Siste nyheter

Partnere

macron logo partner