Nyheter

Invitasjon: Norgescup #4 i Kastellet Skole

Vi peise på videre med nummer fire i rekken av mange norgescuper for året 2014. Lørdag 22.mars er datoen, Kastellet Skole er lokalet og 0930 åpner dørene.

Dato: 22. mars
Oppstart: 1000. Oppmøte kl. 0930
Slutt: Senest kl. 1500
Kostnad: kr 150,- for medlemmer og kr 250,- for ikke-medlemmer. BLI MEDLEM 
Ansvarlig: Tom-Rune Sørensen (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. )

Verdt å merke seg ved denne turneringen er at vi får besøk av ett lag fra Nord-Norge. De tar turen for å måle seg med eliten i sør. Vi gleder oss til å ta imot Håvard Hansen og Dan-Robin Wilsgård.

Kastellet Skole har bare en gymsal eller rettere sagt vi har bare en footvolleybane tilgjengelig denne dagen. Så ta med innendørssko siden vi spiller på hard court og ikke i sand. Oppmøte 0930, deretter kjører vi i gang med turneringen så snart oppsettet, nettet og spillere er klare.

Alle som ønsker kan delta

Om du ikke har prøvd footvolley før, så kan du lære litt mer her. Forskjellen fra "vanlig" footvolley er at vi nå spiller innendørs på hardcourt. Det vil si at vi spiller på en vanlig innendørs volleyballbane. For å serve så bygger vi opp ballen med det vi har for hånden - f.eks. en sko. I tillegg så er nettet litt høyere, med tanke på at det er lettere å hoppe på en hard bane sammenlignet med sand. 

SE VIDEO FRA NORGESCUP #1 I KASTALLET

Vi spiller også med sko slik at dette er mye enkelere enn å spille barbeint i sanden. Det vil si at hvem som helst kan delta. Vi håper at DU har lyst til å komme!

Diverse

Gruppeoppsettet vil ta hensyn til rankingpoeng, og de som ikke har rankingpoeng vi derfor havne nederst. Trekning blir så foretatt. 

Bekreftede påmeldinger

 

Påmelding gjøres i skjemaet under

Partnere

macron logo partner