Historien om NFVF

Historien om NFVF

logo NFVF 150Norges Footvolleyforbund ble stiftet i Oslo høsten 2008 etter krav fra det europeiske forbundet om eget nasjonalt forbund. Det internasjonale forbundet og det europeiske forbundet krever at det er stiftet et forbund for å kunne delta med landslag i internasjonale mesterskap og turneringer. Vi har siden 2007 deltatt i europacup og world cup – og vi har i dag flere lag som hevder seg blant de europeiske lagene.

Vårt mål er at sporten skal vokse til å bli en enda mer utbredt idrett i Norge. Vi tror at det store antallet gamle og unge fotballspillere i Norge gjør at footvolley har et stort potensial. Dette er en sport som passer perfekt for fotballspillere og ballentusiaster som er opptatt av lek, spenning og moro. Det faktum at Norge allerede er godt utstyrt med mange sandvolleybaner gjør at vi er optimister for en rask utvikling.

Medlemsskapet på 100 kroner i året skal brukes til å fremme sporten i Norge gjennom å arrangere turneringer, kjøpe inn utstyr og utvikle systemer for nasjonale rangeringer.

Velkommen som medlem – og til nye nasjonale turneringer i 2010!

Partnere

macron logo partner