Trening

Trening

Footvolley er en teknisk krevende sport og krever en del trening for å beherske. Utover den tekniske biten så er footvolley veldig likt sandvolleyball, og man må være god til å bevege seg i sanden.

Trene på sand

Footvolley skal spilles på sand, og i sommersesongen har vi mange baner som kan brukes rundt om i Norge. I Oslo ble det i 2012 bygd 8 nye sandbaner på Voldsløkka, og disse brukes både av sandvolleyballspillere og footvolleyballspillere. De fleste som spiller footvolley holder til i Oslo og bruker disse banene gjennom hele sommeren.

I samarbeid med Oslo Kommune og Oslo Sandvolleyballklubb får vi hvert år tildelt faste treningstider. For sesongen 2013 har vi faste treninger fra kl. 1700-2100 på mandager og fredager. Det gjelder bane 7 og 8. 

For å kunne trene på sand om vinteren så bruker vi Greverud Multisportsenter som har 3 baner i sin fjellhall. Greverud ligger ca. 20 minutter kjøring fra Oslo sentrum og ligger i Oppegård.

Trene på hardcourt

Det er også mulig å trene footvolley innendørs, og siden sesongen 2012/2013 har vi også startet med turneringen innendørs på hardcourt som en del av Norgescup. Slik type trening er veldig bra for å utvikle grunnteknikk og å øve inn forsvarssamarbeid med din partner.

Partnere

macron logo partner