Hjem

BLI

MEDLEM

I DAG

- Registrer deg her

Nytt par går til topps i NM

Årets Norgesmesterskap i footvolley ble spilt 2. september på Voldsløkka i Oslo. For første gang var det både herreklasse og dameklasse. I herreklassen var det 15 lag fordelt på 3 grupper hvor lag fra Østlandet, Sørlandet, Vestlandet og Nord-Norge var representert, mens i dameklassen stilte det 3 lag fra øst- og Sørlandet.

Les mer: Nytt par går til topps i NM

Invitasjon til Norgesmesterskap i Footvolley 2017

Vi gleder oss stort til å arrangere Norgesmesterskap i footvolley! Interessen rundt footvolley har aldri vært større og flere nye lag er i gang gjennom at det nå spilles både i Oslo, Arendal,  Kristiansand, Bergen, Sogndal og Trondheim.

Les mer: Invitasjon til Norgesmesterskap i Footvolley 2017

Mer enn nedbørsrekorder i Bergen

Selv nedbørsrekord i sommer setter ingen stopper for det stadig voksende footvolley-miljøet i Bergen. Nå vil gjengen i Footvolley Bergen utfordre Oslo i kampen om å være footvolley-hovedstad i Norge.

Les mer: Mer enn nedbørsrekorder i Bergen

Invitasjon til Norgesmesterskap i Footvolley 2016

Lørdag 27. august 2016 blir det nok en gang Norgesmesterskap i footvolley på Voldsløkka i Oslo. Fjorårets NM ble også avholdt på Voldsløkka med hele 14 lag og et flott arrangement. Det er fritt frem for alle som ønsker til å melde seg på - både herrer og kvinner. Vi ser frem mot en dag med mye god underholdning, flotte premier og til slutt en banquett for å hedre de fremmøtte. 

Les mer: Invitasjon til Norgesmesterskap i Footvolley 2016

INVITE

FOOTVOLLEY NORWAY

 

- to european tournaments

#welovefootvolley

Bruk #welovefootvolley til å tagge alt du poster på sosiale medier. 

Hva er footvolley?

video illustrasjon Kort fortalt spilles footvolley på samme måte som sandvolleyball, men uten bruk av hender. I stedet bruker spillerne føttene, låret, hodet, skuldrene og ikke minst brystet. Idretten krever en god porsjon teknisk fotballkunnskap, men det er ikke nødvendigvis slik at gode fotballspillere automatisk vil bli gode footvolleyspillere.

Futevôlei Na Veia

video illustrasjon Music video dedicated to footvolley: a fast growing, global sport which originated on the beaches of Rio de Janeiro, Brazil. A special thanks to "the eagle" Anderson Águia (one of the best players in the world), the great Rafa Jesús and Axel Paris, the amazing freestyler Fernando Pitt and of course Pedro Perestrello for showing so much dedication for this production.

Siste nyheter

Partnere

macron logo partner